Viralnet.gr

Την θυμάστε την Λορένα Μπόμπιτ; Η Κινέζα που την ξεπέρασε!

Η εκδίκηση μετά από απιστία τελικά είναι από τα πιο hot θέματα των viral θεμάτων που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και των social media.

Αυτήν την φορά όμως η εκδίκηση που πήρε μία 30χρονη Κινέζα, ξεπερνά κάθε λογική και οδήγησε στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και ανεπανόρθωτης αλλά και την σύλληψη της απατημένης συζύγου που βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά χρόνια φυλάκισης.
Θυμάστε την περίφημη ιστορία εκδίκησης με πρωταγωνίστρια την Λορένα Μπόμπιτ; Σίγουρα οι άντρες δεν μπορούν να ξεχάσουν εύκολα αυτό το όνομα. Στην υπόθεση που είχε συνταράξει τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από περίπου 20 χρόνια, η Λορένα Μπόμπιτ είχε κόψει το πέος του συζύγου της Τζον.

H 30χρονη Κινέζα, η πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας, έκανε κάτι που δεν έχει προηγούμενο.
Ο 32χρονος Fan Lung, λέγε με θύμα, έστελνε email στην 21χρονη ερωμένη του από το κινητό της συζύγου του!

Ο σύζυγός ξέχασε να αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό του και η 30χρονη γυναίκα διάβασε την αλληλογραφία που είχε ανταλλάξει ο άντρας της με την ερωμένη του.
Έξαλλη η σύζυγος  πήρε ένα ψαλίδι, μπήκε στην κρεβατοκάμαρά τους, όπου ο άτακτος σύζυγος κοιμόταν και του έκοψε το πέος.
Πες ότι μέχρι εδώ η ιστορία έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν!
Αυτό όμως που την κάνει πρωτότυπη και την έκανε και viral είναι η επανάληψη της πράξης!

Το πέος, μετά από προσπάθειες των γιατρών επανασυγκολλήθηκε!
Η σύζυγος όμως δεν άντεξε σε αυτήν την ιδέα και μπήκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν ο άντρας της και έκοψε το πέος του για δεύτερη φορά.  Αυτή την φορά μάλιστα πέταξε το μέλος από το παράθυρο για να σιγουρευτεί πως οι γιατροί δεν θα καταφέρουν να ξαναράψουν το μέλος του άπιστου άντρα.

«Το πρώτο που μάθαμε, από κάποιον που ενημέρωσε την υποδοχή του νοσοκομείου, ήταν πως έξω από το νοσοκομείο βρισκόταν ένα γυμνός άνδρας ο οποίος χτυπούσε μία γυναίκα», λέει εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

«Το προσωπικό έσπευσε αμέσως να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε έναν αιμόφυρτο άντρα να χτυπά μία γυναίκα», εξήγησε ο ίδιος άνθρωπος και πρόσθεσε: «Η γυναίκα μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών, όμως μετά ανακαλύψαμε ότι είχε κόψει ξανά το πέος του άντρα».

Γιατροί και αστυνομικοί έψαξαν την περιοχή γύρω από το νοσοκομείο αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το μέλος που έλειπε από τον 30χρονο.

Μάλλον κάποιο αδέσποτο σκυλί ή κάποια γάτα μπορεί να πήραν το κομμένο μέλος...

«Ο άντρας έχασε πολύ αίμα και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο», λέει εκπρόσωπος του νοσοκομείου και εξηγεί πως η κατάστασή του αυτή την στιγμή είναι σταθερή όμως η ψυχολογία του είναι πολύ κακή. Μέσα σε όλη αυτή την απίστευτη ατυχία, το μόνο θετικό για τον 32χρονο Κινέζο είναι η στάση της ερωμένης του.

Η 21χρονη πέτρα του σκανδάλου, όχι μόνο τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο αλλά δήλωσε ότι θέλει να παντρευτεί μαζί το το συντομότερο δυνατό. «Δεν πειράζει που έχασε τον ανδρισμό του, έχει ήδη πέντε παιδιά» φέρεται να δήλωσε η ερωμένη του ευνουχισμένου άντρα...«Δεν έχει σημασία που έχασε την γονιμότητά του έτσι και αλλιώς έχει ήδη πέντε παιδιά», λέει.